Субота, 20 Квітня, 2024

Марцінків влаштовує розіграш де буде багато переможців

Зараз неймовірно популярним стало влаштовувати різноманітні розіграші в соціальних мережах. Весь Інстаграм та Фейсбук буквально кишить різноманітними «гівевеями» де розігруються інколи й досить цінні призи. Вигода від проведення таких конкурсів є і у безпосереднього організатора і в учасників. Організатор розіграшу зазвичай просить для участі підписатися на його сторінку, чи зробити репост розіграшу, таким чином залучаючи до свого профілю більше користувачів. Що ж до учасників то тут все зрозуміло, один або декілька щасливчиків мають шанс отримати головний подарунок. Вирішив йти у крок з сучасністю і міський очільник Руслан Марцінків, повідомляє. Мер на своїй сторінці у Фейсбук оголосив що проводитиме розіграш. Переможців буде багато. Розігруватиме мер книги із власної бібліотеки. Всього буде десять книг, українських бестселерів, котрі підходять для прочитання для будь-якого віку і статі. Книги здебільшого сучасні, від популярних українських авторів. В переліку наступні назви:

  1. Ліна Костенко. «Записки українського самашедшего» (2010)
  2. Василь Шкляр. «Чорний ворон. Залишенець» (2009)
  3. Марія Матіос. «Солодка Даруся» (2004). 
  4. Юрій Андрухович. «Коханці Юстиції» (2018). 
  5. Сергій Жадан. «Ворошиловград» (2010). 
  6. Дмитро Білий «Козацький оберіг»(2013).
  7. Макс Кідрук «Не озирайся і мовчи»(2017) 
  8. Євген Положій. «Іловайськ» (2015). 
  9. Юрко Іздрик. «Номінація» (2015). 
  10. Тарас Прохасько, Іван Ципердюк, Юрій Андрухович, Сергій Жадан, Юрій Винничук «Євромайдан. Хроніка відчуттів» (2014)

Все що потрібно для участі це стати підписником сторінки Марцінківа у Фейсбук та написати до посту про розіграш, коментар, чому на вашу думку потрібно читати книги. Між іншим автор найкращого коментаря теж отримає подарунок. Проте, що це буде мер не зізнається. Тож, як бачимо шансів є багато. Як мінімум десять переможців буде точно.

До слова, такий конкурс Марцінків влаштував з нагоди Дня української писемності, що святкують 9-го листопада. Переможців буде обрано одинадцятого листопада.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.