Вівторок, 30 Квітня, 2024

«Ваша Готівочка» — кредит онлайн доступний кожному українцю

«Ваша Готівочка» — фінансова “швидка допомога”, доступна кожному українцю

Компанія «Ваша Готівочка» надає можливість всім українцям віком від 18 до 70 років оформити кредит онлайн в сумі до 7000 гривень. Мікрокредитування в Україні продовжує розвиватися і набирати популярність. Це зовсім не дивно, тому що кредит онлайн на картку дозволяє нашим громадянам вирішувати значну кількість термінових фінансових питань: здійснювати великі покупки, купувати ліки, відправлятися у подорожі, робити подарунки близьким. Зручність і особливість мікрокредитування полягає в тому, що гроші тут видаються на будь-які цілі без винятку.

Чи знаєте ви, коли з’явилася послуга мікрокредитування і чому?

Перша мікропозика була видана в Бангладеш на суму в 27 доларів. Таку послугу надав професор економіки Мухаммед Юнус, який був родом з цієї бідної країни, але освіту здобув в США. Розуміючи, що банки не зацікавлені допомагати бідним верствам населення, він вирішив змінити цю ситуацію і заснував банк “Грамін”, кредитний портфель якого в 1983 році становив суму в 5 млрд доларів. Така банківська модель була дуже успішною і надихнула фінансистів з багатьох інших країн, що розвиваються і навіть розвинених країн, включаючи США, на створення мікрофінансових компаній.

У нашій країні ця послуга почала активно розвиватися починаючи з 2006 року. У 2012 році було відкрито першу філію компанії Ваша Готівочка, яка на сьогоднішній день займає лідируючі позиції серед мікрофінансових організацій, має широку мережу відділень і пропонує своїм клієнтам зручну і популярну послугу кредит онлайн на картку, яку можна замовити в будь-який час і в будь-якій точці нашої країни.

Як оформити заявку на кредит онлайн на картку в Україні в «Ваша Готівочка»?

МФУ Ваша Готівочка поряд з багатьма подібними фінансовими компаніями надає зручний спосіб оформити заявку на кредит онлайн на картку будь-якого банку України. Зробити це можна на сайті МФУ в будь-який день в режимі 24/7. Отримання грошових коштів на короткий час таким чином має ряд плюсів:

  • Простота оформлення. Щоб замовити онлайн кредит на карту в Україні не потрібно збирати довгий список документів. Все, що необхідно мати, це паспорт громадянина України, ідентифікаційний код і активну банківську карту (дебетову або кредитну), але тільки Visa або Mastercard.
  • Кредит онлайн на картку оформляється без застави та поручителів.
  • Заявка на мікрокредит обробляється протягом мінімально короткого часу (від 3 до 15 хвилин). Після схвалення видачі грошових коштів замовлена ​​сума перераховується на зазначені клієнтом реквізити. На сайті МФУ Ваша Готівочка можна подати заявку на кредит онлайн в Україні на картку цілодобово без вихідних і святкових днів. Гроші будуть перераховані відразу ж без очікування початку робочого часу відділень компанії.
  • Мікропозика видається навіть особам, які мають негативну кредитну історію.
  • Немає вікових обмежень. І студенти, і пенсіонери можуть розраховувати на термінову фінансову допомогу від компанії, тому що клієнтами МФУ стають особи віком від 18 до 70 років.

Незважаючи на те, що послугу кредит онлайн на картку пропонує ще ряд українських МФУ, компанія «Ваша Готівочка» відрізняється найбільшим ступенем лояльності до своїх клієнтів, тому що ми гарантовано видаємо займ, не вимагаючи надавати нам:

  • телефон родичів,
  • ксерокопію зазначених документів або фото з ними,
  • фото клієнта з паспортом або банківською картою,
  • адресу сторінки в соціальних мережах,
  • довідку про доходи.

кредит

Правила користування кредитом онлайн на картку від компанії «Ваша Готівочка»

Мінімальний термін, на який видаються кредитні кошти, становить 16 днів. Клієнт може погасити позику достроково, за що йому не будуть нараховані ніякі штрафні санкції. Просто він заплатить відсотки за кожен день користування грошима (2% від суми). Якщо ж погасити борг в мінімальний термін не виходить, то можна оформити пролонгацію. Така можливість надається на сайті компанії. Послуга доступна в будь-який час. Зручно, що не потрібно їхати з цією метою в відділення МФУ. В такому випадку сплачуються тільки відсотки за дні використання позикою, а сама сума продовжується на потрібний термін.

Ні для кого не секрет, що це дорогий спосіб оформлення кредиту. Але так як це кредитування на короткий термін, то фінансові втрати не можна порівнювати з перевагою того, що таким чином можна вирішувати термінові грошові проблеми. Ваша Готівочка – це завжди доступна і гарантована фінансова допомога в будь-яких життєвих ситуаціях.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.