Субота, 27 Квітня, 2024

“Укрзалізниця” запустить додаткові поїзди до Івано-Франківська в період Новорічних свят

Найближчим часом в Україні розпочнуться новорічні свята, тому кількість перевезень на залізниці починає збільшуватись. З метою покращення сервісу Укрзалізниця призначить додаткові поїзди саме на новорічні та різдвяні свята в напрямку до Івано-Франківська. Планується призначити біля 30 додаткових поїздів, які в основному долатимуть напрямки зимових курортів Івано-Франківщини, а також саме місто Франкове, Ужгород, Чернівці та Львів, повідомляє frankivsk-future.

Продаж квитків розпочнуть після забезпечення всіх вказаних поїздів. 26 листопада Укрзалізниця почала продавати квитки на пасажирські поїзди, які курсуватимусь з 9 грудня по 20 грудня цього року. 5 грудня планують відкрити продаж квитків, які їздитимуть після 20 рудня. А вже з 9 грудня оприлюднять новий розклад руху пасажирських поїздів на 2019 рік.

Слід згадати, що ще влітку Укрзалізниця мала намір розділити пасажирські поїзди на три класи за рівнем комфорту. Процес довелось призупинити через бюрократичні процеси в країні.

 «Ще весною ми подали в Міністерство інфраструктури зміни до правил перевезень, але вони досі не ухвалені. До кінця осені ми це обов’язково запровадимо», – сказав менеджер компанії, Олександр Красноштан.

Суть розділення поїздів на класи наступна – пасажир, придбавши білет, має чітко знати за що він платить та в яких умовах відбудеться перевезення. Поїзди з категорією “комфорт” обладнані новими вагонами та курсують на 2 години швидше, в них зручний графік та вища якісь постільної білизни. Такий потяг є зручним для соціально чутливих верств населення, він дає змогу подорожувати зручно та з комфортом.

 «Людина бачить, за які послуги вона платить. Економ — дешевше, але в такому випадку не варто очікувати високого рівня комфорту при подорожі на 800 км за 130 грн», – зазначив Олександр.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.