П’ятниця, 26 Квітня, 2024

ТОП-3 події грудня від TicketsBox: концерти гуртів «НеАнгели» та «ДахаБраха», фестиваль «Дискотека 80»

Квитковий оператор країни TicketsBox, що підкрив своєю надійністю, простотою та зручністю багатьох користувачів, запропонував нам ознайомитись з найяскравішими подіми грудня. Вони відбудуться в Київському палаці спорту – на найграндіозніший концертній локації країни. 

«НеАнгели» в Києві

Неангели

11 грудня для фанатів гарячих дівчат Вікторії та Слави буде підготовлено запальне шоу. Колектив відправляється в концертний тур з презентацією яскравого альбому літа – «13». Сольний виступ артистів зробить цю зиму по-справжньому гарячою.

Якщо ви любите творчість групи та слідкуєте за нею, обовязково відвідайте їх концерт. Квитки доступні за тегом «НеАнгели». Новий альбом дуету став початковим та новим етапом на шляху їх творчості. Збірка «13» – це особисті переживання та таємниці дівчат, про які вони не бояться розповідати. Незабутні оксамитові голоси співачок закохують в себе кожного глядача. для публіки будуть звучати як нові, та і старі улюблені хіти колективу. 

На вас очікує 13 чесних історій, в яких є все – від любові до розчарування. та головне –  це ціле прожите життя. Їх пісні здатні подарувати крила, хоча вони зовсім не називають себе янголами. Пісні гурту – 100% попадання в серце слухача. Концерт дуету запам’ятається надовго – це буде феєричне шоу, заради котрого варто відвідати Київ.

Грандіозне live шоу гурту «ДахаБраха»
 

ДахаБраха

Колектив вирішив вийти за межі невеликих залів та створити таке ж стереокультурне та мультиформатне шоу на одній із найбільших концертних локацій міста. В Палаці спорту 6 грудня один з найбільш самобутніх і оригінальних музичних гуртів подарує публіці потужний та незабутній концерт. Організатори обіцяють публіці сюрприз. 

Фестиваль «Дискотека 80»

концерт

Про цю подію вже говорять всі, адже це справжнє свято для любителів запальних ритмів 80-х. В ньому візьмуть участь легендарні артисти: Savage, Ricchi e Poveri, Samantha Fox, Dschinghis Khan. Публіка по-справжньому зануриться в найприємніші романтичні спогади.

Трьохчасовий танцювально-музичний марафон –  це свято кохання. Відчуйте атмосферу безтурботної молодості, розфарбуйте зиму особливою атмосферою фестивалю та улюбленими ритмами eurodance. зустріньтесь з легендарними кумирами, виконавцями справжніх хітів вашого часу.

Квитки на ці та інші заходи доступні на сайті квиткового оператора TicketsBox. Заходьте на сервіс за посиланням https://ticketsbox.com/dvorets-sporta3/ та в онлайн режимі купуйте квитки для себе та свої друзів. Буде круто та весело!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.