П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Професійна кіберарена тепер у Івано-Франківську

15 лютого в Івано-Франківську відкрилася справжня кіберарена під назвою «А27». Відтепер тут можуть збиратися геймери міста та змагатися між собою у найцікавіших та найпопулярніших іграх сучасного комп’ютерного світу, розповідає frankivsk-future.

Новий клуб

Ігровий клуб «А27» передбачає не лише можливість для любителів ігор насолоджуватися улюбленим заняттям в оточенні однодумців. Тут створений унікальний простір для розвитку місцевого кіберспорту, для чого приміщення обладнали усім необхідним.

Власники проекту – Сергій Гнатчук та Віктор Рубич – самі являються активними геймерами та фанатами кіберспорту. То ж вони добре розбираються в тому, яке саме обладнання необхідне для проведення подібних змагань.

В будь-який день клуб запрошує геймерів Івано-Франківська насолодитися улюбленими дисциплінами – від FIFA до Dota2. Та частіше за все на його базі будуть проводитися міжнародні та регіональні змагання з найпопулярніших комп’ютерних ігор. Також власники обіцяють періодично запрошувати справжніх світових професіоналів із кіберспорту для того, щоб ті поділилися своїми секретами та досягненнями з фанатами у нашому місті.

Варто відзначити, що така подія є для Прикарпаття мегацікавою, оскільки сьогодні кіберспорт захоплює світ. Призові фонди складають тисячі, а деколи і мільйони євро. Тож комп’ютерна гра сьогодні може принести не тільки емоційне задоволення, але й фінансову винагороду.

Ідея клубу

Засновники кіберарени вже давно на професійному рівні займаються подібними іграми та добре розуміють, що необхідно для проведення серйозних ігрових турнірів. І якщо раніше вони займалися лише розробкою сайтів то тепер вирішили повністю створити в Івано-Франківську компанію, що буде впритул займатися кіберспортивним напрямком.

Така ідея з’явилася уже давно, адже подібні турніри переважно проходять у великих містах європейських країн. Але й на Прикарпатті вже назбиралось достатньо фанатів професійного геймінгу, щоб організовувати власні регіональні змагання з найпопулярніших ігор.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.